Thursday, August 25, 2011

Varsti kooli!

   Alustaksin teatega, et meil oli jällegi sünnipäev! Üleeile, 23 august, sai täis 5 kuud vanust. Nagu ikka... Saame suureks vaikselt.. Tegelikult pole mul aimugi palju ta nüüd 3 nädalaga juurde võtnud on. Igatahes natukene oleme ta toitumist piiranud. Kikude vahetus toimub. Sünnipäeval käis Leenut vaatamas mu klassiõde koos oma õega ja me olime tunnistajateks kuidas koeral hammas ära tuleb! Alumine kihv veel. Algul lihtsalt vaatasime, et hamba ümbert on verine. No mis seal ikka, võibolla mänguhoos juhtunud.  Varsti vaatasime, et natuke koledam ja märkasime, et hammas lahti seal. Siis läksid küll mul silmad põlema. Nii põnev ju, minu pisi kutsul tulevad piimahambad välja! :D Ei tahtnud seda hammast tal ära võtma hakata. Peagi tundus nagu tal läks midagi kurku ja köhatas. Kontrollisin, oligi kihv kadunud, aga hammast me ei leidnud. Nüüd ma loodan, et saan võibolla teisel pool oleva kihva. See veel alles. :)

See kihvake, mis näha on oligi see mis ära tuli. Küll alles hambad sügelesid tal... - 23. august 2011.
   Kasukas ka muutub. Ta on selja pealt juba nii lokki läinud. Karv paistab selline tugevam, kuid on ikka pehme nagu kutsikal. Paar päeva tagasi tegi ta mulle üllatuse. Tulin just trennist koju ja koera nähes mõtlesin: "Kus kohas sa nüüd ära käinud oled!?". Tuli välja, et ta ajas meie kassi taga ja jooksis võsasse. Ta korjas sealt kõik kassitapud (nood väiksed pallid) enda karva külge. Kõik kohad olid täis neid: pea, kõrvad, kael, selg, kõht, jalad, saba... Pool allesjäänud õhtut veetsin neid ära korjates. Ei ole midagi, lõbus! Vähemalt on lahe vaadata, kuidas ta kassidega mängida üritab ja kui need siis põgenevad, nende järgi jookseb. :)
Tegin eraldi ta seljast pilti, et siis aimu saaks, milline lokileenu ta on. - 23. august 2011.
   Muidu oleme nagu ikka... Käime jalutamas, võõrad on sõbrad. Sellised sõbrad, keda kohe nuusutama ja limpsima peab tormama. Õnneks ta ei hüppa eriti. Tegelikult on ta ikka väga tubli koer. Õues olles on tal piirid nii hästi selged. Teab, et ei tohi minna liiga kaugele. Jätab kohe järgi, kui EI öelda. Küsib ise õue.
   Paari nädala eest sai ta huvitava kombe külge. Sõin aias õuna ja allesjäänud osa viskasin kaugemale ära. Leandra jooksis järgi sellele ja tõi tagasi. Ja nii me siis mängisime. Sellega õppis ta ära ka eest ära jooksmise ja oma aarde kaitsmise.

   Aga üks tähtis teade!!!!! Meie läheme paari päeva pärast kooli!
Kõik kes siis veel näinud ei ole koera ja tahaksid võivad vaatama tulla. 28 august, Vinnis kooli juures kell 11.00. Ma ei kujuta ette kaua meil seal läheb, aga ma võin peale seda veel veidikeseks koha peale jääda. Uhh, täpselt nagu ise läheks esimest korda kooli. Ärevus :)

    Lisan siis nüüd kogunenud pilte ka. (klikates suurem)
Poodiumil - 3. august 2011.
Vahest ei jõua püsti süüa. Mõnikord sööb ta veel nii, et hoiab oma koonuga kaussi  püstisemas asendis. - 16. august 2011.

Kuidas sa saad nii nunnule pilgule vastu seista... - 21. august 2011.
Asjalik nägu ka - 21. august 2011.
Kui meil käisid sünnipäevalised. Mu klassiõde Linda ja ta õde Madli :) - 23. august 2011.
Piiksuvad mänguasjad ikka lemmikud - 23. august 2011.
Külje pealt.. Üksi on raske teha korralikku pilti küljelt. - 25. august 2011.

Võimlemisharjutus: Vaatame kõik üle selja oma saba! - 25. august 2011.

Pole kindel, miks kõrv üleval on. Arvan, et ta kas raputas pead või just viskas maha end  :D - 25. august 2011.

Jooksuhoos. Hoog on nii suur, et suu paistab kohe väga suur. - 25. august 2011.
Midagi närimas - 25. august 2011.

No comments:

Post a Comment