Wednesday, August 3, 2011

Käisime arstil

   Auh-auh! Jällegi möödas peaaegu 2 nädalat. Me ikka kasvame. Nüüd vahepeal kui vihmasem periood oli ja Leandral karv märjaks sai hakkas see lokki tõmbuma. Ma arvasin, et vihmast kuid see püsib juba pikemat aega. Hakkab vist varsti täiskasvanu karv tulema. Saba peal on juba näha teistsugust karva. See üks koht on olnud juba pikemat aega sihuke teistsugune... tugevam, läikivam. Ja oh üllatust, kikud vahetuvad! Nii vägev. Üleval ilutsevad juba 4 uut, ilusat, valget ja suurt hammast. All on 2 uut. Praegu tundub mulle, et kasvavad ilusti sirgelt. Eriti tirimismänge ei mängi. Kusjuures talle meeldib asju ära tuua. Viskad palli, läheb ja toob tagasi. Ühtki ära tulnud hammast pole näinud. Karta on, et ei leia ka.
   Täna lõpuks leidsime aega ning sõitsime arsti juurde. Alguses Leenu pelgas autosse minna. Läksin ise ees ja meelitasin, ei tulnud. Lõpuks läksin välja ja tõstsin ta ise sisse. Ei ole enam naljaasi sellist koera tõsta.. Arstil paluti meil kõigepealt kaalule minna. Lõpuks, kui ta kaalule saime ja numbrid seisma jäid, näitas: 20,85 kg. Võrdluseks: 28. juuni kaalus ta 13,6 kg. Ehk veidi üle kuu ajaga juurde võtnud üle 7 kilo. See teeb kuskil 1,75 kg nädalas. Mis TEGELIKULT on normaalne.. Lihtsalt mulle tundub natuke palju. :D Kuigi natuke peaksime me teda "dieedil" hoidma.. Mõnda aega on putrudel lõpp. Täna arstilt tagasi tulles sai viimase portsu putru. Seekord koos toidulisandiga, mis peaks liigeseid/luid tugevdama. Väga loodan, et see aitab. Eks seda ole näha 1,5 aastaselt, kui meil ees puusa- ja küünarliigese düsplaasia uuring. Väga-väga tahaks loota, et nendega probleeme ei ole tulevikus.
   Kuid arstile läksime põhiliselt ainult selleks, et saada oma viimane vaktsiin sellel aastal. Meil oli veel marutaudi vastu saamata. Nüüd ainult regulaarselt ussirohtu anda ja kasvada, karva vahetada, hambaid teritada ja muidugi käitumist õpetada. Tõenäoliselt hakkame augusti lõpust koertekoolis käima. Saame koos targaks.
   Mõned pildid, et huvitavam oleks :)
Kirjutatud seisuga 2. august 2011.
Vastu päikest, niisama lebo - 31. juuli 2011.
Ja niiviisi vaatame otsa, kui me tähele paneme - pea veidi kaldus. Ootab, kas küsitakse midagi või pakub ise, et jumala eest aga maiust saaks! - 31. juuli 2011.

Hehe.. Vot niiviisi see käib. Laskud madalamale, et pilti teha ja juba tuleb koer sinu poole ning poos mida jäädvustada tahtsid on kadunud. :D - 31. juuli 2011.

Midagi põnevat seal oli, et lõpuks sai ka seisvast koerast kõrvalt pilti. - 31. juuli 2011.
Pole teda veel nii ametlikult näinud. Päris tükk aega uuris seal midagi. - 31. juuli 2011.

Selline.. kindrali hoiak. Sobib küll teenistuskoeraks ju. :D - 31. juuli 2011.

Ja natuke püherdamist - 31- juuli 2011.

Näitame keelt *limps-limps* - 31 juuli 2011.

Päikse poolt tulles - 31. juuli 2011.

   Ja otsisin ühe pildi veel siis, kui ta titem oli. Kuskil 7-nädalane peaks olema siin. Siin on veel näha väike valge tutt turjal, mille järgi teda hästi eristada sai teiste hulgast. Nüüdseks on see ära kadunud. Tema oli minu valik teiste hulgast. :)
   Armas väike Leandra. Täisnimega Margarita Nigra Leandra. Muideks.. teiste poolt on teda hüütud veel Margariiniks ja Pelmeeniks. :D

"Kui esimest korda kohtusime..." Ei kahetse kunagi oma valikut! - 15. mai 2011.

No comments:

Post a Comment