Sunday, August 28, 2011

Leandra "1. september"

   Nii, täna oli siis Leenu esimene koolipäev. Nagu ikka 1. päeval koolis oli täna aktus ja klassijuhatajatund. :) Heh.. No tegelikult me läksime lihtsalt kella 11-ks kohale. Sinna jõudes oli kohal juba väga palju koeri. Väga. Nii vahva oli vaadata ja mõelda, kes küll meie sõpradeks saavad. Kõigepealt jäi silma üks suur koer. Suur ja uhke. Leonberger. Ise kaalusime ka võtta hoopis Leonbergeri, aga Eestis polnud ühtki pesakonda sel hetkel olemas/tulemas. Kunagi ehk võtaks omale... Hiljem rääkides selgus, et too isend on pärit Taanist. Väga uhke. :) Edaspidi hakkame ka samas grupis käima.
   Kõigil paluti suunduda muruplatsile kossuväljaku kõrval. Muruplatsi peal pidime end ära jaotama, kes väikesed/keskmised/suured on.. Küllaltki raske, Leenu on veel kutsikas, kuid kasvab suureks.. Lõpuks jäime sinna.. keskmiste hulka vist.. Igatahes, see ei loe. Loeb see, et suundusime pühapäeva gruppi. Ja omakorda jaotati veel kellaagadena ära, meie oleme kell 10. :D Meid oli kuskil 6-7 koera. Kõik kutsikad, peale ühe, kes meie gruppi jäi. Vanust peaaegu 2 aastat. Mitmekesisust tundi, saab huvitav olema. :) Siis oli paar saksa lambakoera, üks omanik oli vist minust noorem isegi. No ja nagu ma mainisin, siis too leonbergeri härra. Kusjuures sama vana kui meie, aga ikka väga palju suurem. Ning üks dogi. Vist. Eks selgub tundide käigus. :)
   Meiega jutud räägitud, võisime ära minna. Veidi sõbrustasime veel ühe malamuudi ja belgia lambakoeraga. Mõlemad ikka nii armsad.. Ohh, nad kõik olid. Läks väga edukalt esimene päev. Leenu käitus ka ilusti. No vahepeal vedas rihma otsas ja taidles ringi, aga muidu oli tubli tüdruk.
   Niiet... Pühapäev kell 10 siis. Ei suuda ära oodata! Koeraga kooli minna himu on nii suur, et võib inimestekooligi välja kannatada. Uhh.. tõesti.. CAN'T WAIT!!!

Digikas muidu katki, pilte pole :(

2 comments: