Saturday, February 2, 2013

Leenu ja Jack

Mu isa töökaaslane võttis kevadel endale koera. (Nagu meiegi, millegipärast juhtuvad loomaadopteerimised just kevadeti olema)
Mina tahtsin seda kirjelduse järgi valge-hallikirjut koerapoissi vaatama minna. Lühikese maa tõttu oli isa nõus, Leenu võtsime kaasa. Jack oli vist kesk-aasia lambakoera juurtega. Alguses haukus meie peale jubedalt. Ta oli isegi alles teist-kolmandat päeva oma uues kodus. Üsna varsti harjus ära meiega. Ma sain kutsuga mängida. Leenu uudistas aeda, õpetas koerusi ja kiusas väikest natuke.

Väiksem uudistas suuremat päris julgelt. - 7. mai 2012.
Vahepeal tuleb suuremale austust avaldada ja alandlikult alt üles otsa vaadata. Leenu on ju paras kunn. - 7. mai 2012.
Leenu langeb kaastundlikult Jacki tasemele. - 7. mai 2012.
Koeruse tund - 7. mai 2012.
Väike musi - 7. mai 2012.
Väga nunnu pisike kutsu.. 7. mai 2012.
Minule meenutas Jack väiksena oma tumedate silmadega Jack Sparrowit. Samas on nime valik täiesti juhuslik. Lihtsalt sattus õige nimi. - 7. mai 2012.
Leenu vist bossab jälle. - 7. mai 2012.
Üle poole aasta hiljem sõitsime Jackile jälle külla. Poiss oli väga palju kasvanud. Senisest väiksest mõmmikus oli saanud kõrgem koer kui Leenu. Kuid ta oli ikka sama armas. Jack ei haukunud meie peale ja võttis meid vastu suurima sõbralikkusega. Pigem oli Leenu see pirtsakam pool. Siin mängis rolli ka halb ajastus. See oli just päev enne Leenu jooksuka algust ja Jack tüütas teda oma nina saba alla toppimisega. Leenu läks tegelikult päris nö äksi täis. Ma polnud teda nii koerana näinudki. Haukus ja näitas, mida oskab.
Teiselt poolt on Leenu väga kade ka. Ta ei taha, et ükski teine loom või inimene tema pere lähedale tuleks. Isegi oma pereliikmete vahele trügib. Väike hellitatud tibi.

Positsioon jällegi sama. "Väiksem" näitab ikka alandlikkust välja. - 8. detsember 2012.
Jack üritas sõprus sobitada, aga see Leenule ei sobinud. Siit on kõigest 7 kuune kasv hästi näha. - 8. detsember 2012.
Jacki uus meetod, mis paistis töötavat. - 8. detsember 2012. 
8. detsember 2012.
Vahepeal oli positsioon vastupidine, kus Leenu vihasena Jacki taga ajas. Mitte midagi hullu, tal viskas lihtsalt kopa ette. - 8. detsember 2012.
Vahepeal said nad natuke sõbralikumalt läbi. Täitsa armsad kutsud (pildil) :D - 8. detsember 2012.

No comments:

Post a Comment