Friday, June 15, 2012

Leenu kohtus rebasekutsikaga - VIDEO


   Tervist! Meil on üks ekstravagantne uudis. Lugu algusest juhtus nii... 

   Käisime Leenuga jalutamas. Kõndisime põllu peal. Leenu jookseb ees künkast üles ning kaob mu silmapiirilt. Kõnnin järgi, Leenut ei näe. Hüüan teda paar korda, kuid kõnnin edasi. Jõuan ise künka peale ning Leenu on jälle nähtaval. Ta jookseb minu juurde, kuid läheb kohe tagasi sinna, kust ta tuli. Ta uudistas ühe väikse metsatuka servas. Kõnnin edasi ja mõtlen, et midagi erilist seal niikuinii ei ole (seal, kus ta uudistas)
   Kuid siis jälle Leenu poole vaadates näen, et seal üks väike punane neljajalgne olevus tatsab. Lähen ise vist rohkem elevile, kui koer ja kõnnin ligi. Väike rebasekutsikas sammub võsa servas, vahepeal hüppab võssa peitu. Uurib meid eemalt, Leenu proovib talle ligi ka minna, kuid rebane otsustab siiski peitu minna. Võsast oli näha veel punast kasukat ja kuulda ta liikumist. Peale tema ei tundunud seal ühtegi teist kutsikat olevat ega ka ema.

Jalutuskäigul kohatud tegelane istub põõsas, punast on näha, kui hästi otsida. - 31. mai 2012.

    Paar päeva hiljem kutsus ema mind õhtul õue, öeldes: "See rebane on siin!"

Kiirustasin õue ja seal ta oligi. Väike, julge rebane. Seisis meil trepi ees ja uudistas. Veidi julgust kogudes tuli meile ka lähemale. Leenut uuris ta julgemini. Me ei tea, kui kaua nad enne väljas olid olnud, kui ema märkas. Igatahes tõin ma oma aparaadi välja ja jäädvustasin teda kaadritele ja videotele. 

   Ta proovis Leenust oma emmet teha. Leenul talle kahjuks piima pakkuda ei olnud. Väikese kausikesega tõime talle natuke piima. Piima ajas ta põranale ja limpsis siis sealt.

Uudishimulik nägu, esimene pilt temast. - 4. juuni 2012.
Nagu ema ja kasulaps.. - 4. juuni 2012.
Nad lihtsalt uurisid teineteist. Tundus, et rebane aktsepteeris Leenut päris hästi. - 4. juuni 2012.
Punane kasukas, mustad siredad käpad ja valge sabaots. - 4. juuni 2012.
   Kokkuvõtlikult panin ühe video oma kaadritest kokku. Peale seda ei ole me teda rohkem näinud. Õhtul ma nägin veel, kuidas ta ühe konna kinni püüdis ja ära sõi. Ma usun, et ta saab siin metsades hästi hakkama. Kui just mõni suurem loom talle haiget ei tee.

Video peaks Youtube'st vaadates suurem olema. Või siis full screen'il.
Head elamust! :D


1 comment: