Friday, December 23, 2011

Talv, kuhu sa jääd?!

   Hei-hei! Täna sai Leenu 9-kuuseks! Suur tibi juba. Homme on jõulud, mis tõotavad tulla lumevaesed.. Õigemini täiesti ilma lumeta. Kahju. Leenu on seda vähest "lund" nii nautinud. Külma ilmaga ei tassi ta pori ka tuppa. Ema rõõmsam kohe.
    Ta on tõeline energiapomm. Oleme nüüd kahel eelneval päeval võtnud ette pikemad jalutuskäigud. Eile käisime umbes 1,5 tundi jalutamas. Käisime külateedel ja põldudel. Lasin ta esimest korda jalutades täiesti vabaks. Mõtlesin, et põldudel ta vast kuhugi ei kao ja hoiab ligi. Mul oli õigus. Ma ei pidanud talle kuhugi järgi ka jooksma. Sammusin lihtsalt oma teed ja ta oli koguaeg ligiduses. Koju jõudes tegi ta ka veel paar kiiremat ringi. Ei mõista, kuidas ta jäksab. Peale seda tegime mõlemad ühe uinaku. :)
Keset külmetanud põldu. - 22. detsember 2011.
Väike puhkepaus ka vahele., naudime loodust. :P - 22. detsember 2011.
Selliseid jäätunud lompe sai ikka parasjagu ära  lõhutud. Mõnest ka tilgakese juua, pikk teekond ju väsitav. - 22. detsember 2011.
Mõnus vaade oli künka otsast, viltust horisonti ärge pange tähele. :) - 22. detsember 2011.
     Täna, päev enne jõule, võtsime ka ühe seikluse ette. Minul oli plaan korra tallist läbi käia ja hiljem Leenuga jala tagasi tulla (ca. 5-6 km). Treener nägi ka esmakordselt kutsut. Natuke aega kõndisime Vinnis koos mu sõbrannaga. Jalutasime mu kaaslasele vastu, kes pidi meid Leenuga koduteel saatma. Teepeal juhtus meil üks poolnaljakas intsident ka.. Talli juures, tee ääres on tiik. Tiigil oli jääkiht peal ja Leenu läks kartmata sinna peale. Jää läks katki, Leenu hüppas kõrvale, kus ta vajus uuesti läbi jää. Vahepeal oli tal selline ehmunud nägu peas. Kui kohale jõudis, mis toimub, ronis ruttu välja. See toimus kalda ääres, ainult käpad said märjaks õnneks.
   Kokku kestis tänane teekond umbes 2,5 tundi. Koju läksime läbi Mõdriku ja üle põldude. Kohale jõudes kiirustas ta kohe tuppa. Tundub, et täna on ta energia kulutatud. Tähelepanu ta väga ei otsi ja nosib omaette sülditeost allesjäänud loomakonti.
Mõdrikus pälvisid Leenu tähelepanu pardid. - 23. detsember 2011.

Lihtsalt lisaks üks pilt. Maapinnalt on härmatis ka kadunud, nagu sügis. - 23. detsember 2011.

 

Leenu ja mina soovime Teile kõigile rahulikke jõule!

No comments:

Post a Comment